Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en amelî yükselmek politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen zıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli standart TS EN standartlarıdır. 

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın kapısı son radde nazik bir öneme sahiptir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli yer ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil acıe dayanıklıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine münasip olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Her gün degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble veya özge bir engel bulunmamalıdır. yangın kapısı Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapmızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Bununla yanında aşağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde vahit yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen dokumalabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve mekân kaybının daha az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Report this wiki page